9-10 Mart tarihlerinde İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresi olan 20. Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresinde biz de yerimizi aldık!

BİLMÖK, bilgisayar mühendisleri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alanda gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen, alanında uzman birçok konuşmacı ve sektörün önde gelen firmalarının yer aldığı mesleki ve sosyal bir kongredir.

Bu sene bölümümüzü 2. Sınıf öğrencimiz Eslem Nur YILDIZ temsil etti. Ayrıca öğrencimizin yürütme kuruluna seçilmesinden dolayı önümüzdeki BİLMÖK etkinliğinde yürütme kurulunun da bir parçası olacağız.

15 Mart 2024, Cuma 76 kez görüntülendi