Bölümümüz ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü arasında yan dal programı açılmıştır. Bu noktada özellikle günümüzde teknolojik gelişmelerin hızla ilerlediği bir çağda olduğumuzda düşünülürse, bilişim teknolojileri ve yönetim bilimleri arasındaki entegrasyonun giderek daha fazla önem kazandığı görülmektedir. Bu bağlamda, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak, öğrencilerimize daha geniş bir perspektif sunmak, hem teknik hem de yönetimsel beceriler kazandırmak ve onları çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde donatabilmek adına Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü arasında yan dal program açılmıştır.

03 Eylül 2024, Salı 93 kez görüntülendi